Google Reviews & Questions by Saasly

Manage Google Maps reviews & Q&A on your Google My Business listings

Preview image of app
Preview image of app
Preview image of app

Détails de l’application

Fonctionne avec
Support
Auteur
Saasly
Version
1.0.0
Prix (USD)
Multiple plans available

Les applications s'installent directement dans votre compte.

Éditions et tarifs

BASIC

Free 7-day trial, then $15.00 per month

Includes

✔ Swift Assistance On SLA ✔ Upto 10 Locations ✔ Upto 1 Account

Support

Help Center

GROWTH

Free 7-day trial, then $25.00 per month

Includes

✔ Swift Assistance On SLA ✔ Upto 50 Locations ✔ Upto 4 Accounts

Support

Help Center ✔ Customized Report And Dashboard (Contact Us) ✔ Email Support

PRO

Free 7-day trial, then $35.00 per month

Includes

✔ Swift Assistance On SLA ✔ Upto 150 Locations ✔ Upto 6 Account

Support

Help Center ✔ Import upto 5000 Existing Reviews (Contact us) ✔ Customized Report And Dashboard (Contact Us) ✔ Demo + Implementation Support ✔ 24/7 Email Support

ENTERPRISE

Free 7-day trial, then $45.00 per month

Includes

✔ Swift Assistance (24/7) ✔ Unlimited Locations ✔ Unlimited Accounts

Support

Help Center ✔ Customized Report And Dashboard (Contact Us) ✔ Import All Existing Reviews (Contact Us) ✔ Demo + Implementation Support

Témoignages des utilisateurs

L’application est déjà installée ?

Nous sommes toujours à l'écoute de vos commentaires. Soyez la première personne à rédiger un avis.

Publiez votre application sur Marketplace

Découvrez comment publier votre application